divendres, 23 de setembre del 2011



LYON, Mark Dr. Wilk D.D.S., Exam Room 1, Instrument Tray, 2010

Com a efecte contrast aquesta imatge és brutal. Avui en dia, que amb el progrés hem aconseguit d'anestesiar el dolor, hi ha dones que volen tenir un part "natural", com si volguessin que els arranquessin un queixal de viu en viu, com si volguessin tornar a les cavernes. I és que quan tothom té un ordinador, es posen de moda la cal·ligrafia o els traços manuals.

6 comentaris:

  1. Sempre pots anar a parir naturalment al pati d'un hospital amb música de Vivaldi, hehehe. Jo fa temps que escric amb bolígraf ( reconec que l'rodinador és més pràctic ). M'agrada la foto, és molt curiosa ( però gens engrescadora ;-) )

    ResponElimina
  2. cantireta: jo escric amb pluma: crec que m'inspira! Només d'agafar-la ja tinc alguna idea... la pluma sí que és engrescadora.

    ResponElimina
  3. 1. PLOMES : Jo en tinc 6. L'última va ser regal d'una alumna que està enamorada del que escric. I una Montblanc, regal del meu marit.
    2. Lo del part natural, ehem, per la gran la treia jo, sense metge, i pel petit amb l'oxitocina vaig ver via ben aviat. Sembla que no vaig tenir temps de pensar...
    3. El Hummer és un tros de cotxe molt maco que val una pasta i surt al CSI Miami. El duen els molt rics que (potser) no paguen hipoteca.
    M'he enganxat al teu bloc, t'hi has fixat?

    ResponElimina
  4. cantireta: la veritat és que no sé què us dono a tu i el Jordi que sigueu tan fidels al meu bloc! Jo el faig amb moltes ganes, però els resultats no es poden medir mai objectivament. I hi ha qui diu que és massa elevat. Jo voldria fer les entrades més llargues, però, simplement, no puc. M'agrada molt que t'agradi! A mi m'agrada molt el teu sentit de l'humor aquí i al teu bloc.

    ResponElimina
  5. que bona, Helena, justament jo este cap de setmana he estat discutint amb gent que vol tornar a les cavernes! ai senyor, senyor... no entenc res.
    la paraula natural sempre em fa sospitar molt.

    ResponElimina
  6. Coralet: a vegades allò artificial té molt de sentit. Jo tampoc els entenc, els que pensen així.

    ResponElimina