dimecres, 26 de febrer del 2014

JUANJO Vic dins Associació Fotogràfica Jaume Oller

El passat, la bellesa rústica, reflectint-se en el progrés. El blau del cel com a darrer límit per a qui s'enlaira, a peu o amb ascensor. Marró i blau, arquitectura i fotografia. Fotografia que seria un altre reflex de la torre medieval, amb la imatge copsada que voldria ser com la del vidre, en una metonímia visual.

dilluns, 24 de febrer del 2014

MACIP, Salvador, dins Tens un racó dalt del món

Aquesta imatge seria com un poema, que transmet llum, però de quina manera. En la nit, terreny de la poesia. Darrere un vidre, la forma. I entre les gotes que cauen, el sentiment del poema. A banda d'això, una imatge molt lírica, perquè la pluja ho és.

dissabte, 22 de febrer del 2014

Llunes dins Banc amb vistes

Hi ha moltes possibles llunes falses, i només una de veritable. No es pot idealitzar qualsevol cosa, no hi ha substituts per a l'amor, almenys per a l'amor petrarquià.

dimecres, 19 de febrer del 2014

publicat per OZNA OZNA Galeano-El sol
dins EL JILGUERU

Les coincidències fan poesia. El gran amor hauria de ser com en aquell instant que coincideixen precisament la porta en la pedra i la llum que hi entra a través. Tot sobre la bellesa incommesurable de la superfície del mar, quan es pon el sol.

dissabte, 15 de febrer del 2014

GARCÍA, Alfredo Desconcert dins microfragments

De nit i de dia, amb núvols i amb sol, en blanc i negre i en color. Abstracció i empatia, en una imatge gairebé simètrica, i la simetria és considerada l'estètica dels tontos. En aquest cas seria l'estètica dels agosarats, dels que ho volen tenir tot, el cel i la terra, la lluna i el sol.

dijous, 13 de febrer del 2014

GOYANES, Gonzalo, MARÍN Ismael i SALVATIERRA, M. Florencia
MurMUROS y VENtanas
dins
Llum BCN  festes de Santa Eulàlia,Patis transformats


Una finestra no és només una escletxa de llum cap enfora, també es projecta al mateix temps que les ombres sobre el terra. Com el nostre pensament, els nostres sentiments es projecten sobre l'obra escrita, i solen ser una barreja de llum i foscor.

dimarts, 11 de febrer del 2014

EDUARD dins Confessionari mental

La malaltia de les emocions. Més enllà de la línia que marca la branca, l'eufòria. Més avall, les llàgrimes de la depressió, contingudes, però a punt de caure, perquè menys és avall.

diumenge, 9 de febrer del 2014

PLA LIÑAN, Jaume i MARZO MONTORO, Sergi
Punt de lluna.
Llum BCN Festes de Santa Eulàlia, patis transformats
Pati de Ca l’Ardiaca. Santa Llúcia 1
dins SENY I RAUXA

La lluna i la palmera, com uns focs artificials gelats. L'explosió, la revolució que du a l'enamorament, enmig de la foscor. Si fos Margarit diria que en aquesta imatge hi ha el meu primer amor, i el meu gran amor.

divendres, 7 de febrer del 2014

Glacier National Park, Montana
dins Las Fotos Mas Alucinantes

Al primer pla, la vida de pedres de colors. A l'horitzó, l'art nevat de les muntanyes, que mai s'atrapa. Entre aquests dos elements, l'aigua de la inspiració que els uneix. I la fulla sobre les pedres, l'instant fugisser que la poesia reté.

dilluns, 3 de febrer del 2014

MIQUEL Darrere el balcó dins Fotofília

No tenir cap noció del que s'amaga rere els porticons, com darrere un quadre o una fotografia com aquesta. Però admirar la seva bellesa intrínseca. Sempre m'han meravellat aquests porticons, que no hi tenen res a veure amb les persianes funcionals.