dimecres, 26 de novembre del 2014

EL ROTO Imatge dins Oh, la l'art! 

Les llums de colors primaris d'un quadre, amb el contrast del que és abstracte, només s'encenen quan aquest connecta amb l'espectador. Quan aquest vibra amb l'electricitat que transmet l'autor.

dilluns, 24 de novembre del 2014

FREDERIC Pebrot i peixera dins Associació Fotogràfica Jaume Oller

La natura verda, innocent, submergint-se en una embranzida en l'aigua de rerefons negre, el color del sublim, per tornar poc després a la superfície. On es mantindrà surant, remembrant aquella joia de viure que ha experimentat, que l'ha cobert de gotes d'aigua com versos, l'únic que ens queda per recordar.

dimecres, 19 de novembre del 2014

PRUNEDA, Ramon S.T.dins Moncat Fotografia

Les casualitats fan poesia, deia Kundera. Els arbres que es tornen grocs de tardor sembla que rebin els raigs del sol de la infantesa, edat que reviu moltes vegades a la maduresa, encara que només en algun vers perdut.

diumenge, 16 de novembre del 2014

BANSKY graffiti dins Las Fotos Mas Alucinantes

Bufar i fer cors, com bufar i fer ampolles. Hi ha persones que tenen l'habilitat de generar l'amor només obrir la boca, només posar-se a versificar. Un amor que és sempre, sempre, fràgil com una bombolla.

dimecres, 12 de novembre del 2014

Diumenge 9 a quarts de vuit


CASAS, Llum naixent dins La Cerdanya des de Can Fanga

Lluna tossuda,
raig de llum sobre fosc.
Als dits, l'albada.

CASAS, Rafel

Als dits l'albada.
La lluna ens acompanya.
Matí i vespre.

ROSANAS, Carme

Lluna que observa 
el mar de la ciutat,
talment un far.

BONALS, Helena

dissabte, 8 de novembre del 2014

Indistingible

Lolita Lagarto dins Virtual Gallery. com

Entre la boira,
l'horitzó de la vida
que es va esborrant.
Un terme mig que és fet
de cel i terra alhora.

dimecres, 5 de novembre del 2014





Espot promocional de la consulta popular per la independència de Catalunya realitzat per Sergi Moreno i Juan Torres. "Mans", versió catalana

Aquest camp de blat madur, i l'home que fa anar la falç (de l'himne català), tan solitari, contrasten amb el grup de castellers que surt a continuació. La força d'aquest vídeo creix amb les imatges d'un correfoc. Són grans símbols de Catalunya, només hi faltarien les imatges d'un Sant Jordi. Amb un element nou, les urnes i la papereta independentista. A dalt de tot dels castellers, entre el blat, com la flor i el fruit de tants anys de lluita. La falç acaba picant sobre el ferro fred de l'Estat Espanyol. Es trencaran les cadenes?