dissabte, 28 de març del 2015

GRIFOLL Ser tu dins GriFOLL Museum

Venim de la nit, tornem a la nit. Fem una mica de llum borrosa en el present, millor no córrer gaire. Som com dins una imatge de pel·lícula, allargada, encara que no som pas de ficció. La vida imitant l'art, cercant la seva lucidesa.

dimecres, 25 de març del 2015

Atardecer y mariposa
dins Las fotos mas alucinantes

Estaria bé de conservar en la maduresa d'una posta de sol el color blau delicat d'aquesta papallona. Però, com a El vigilant en el camp de sègol, és molt difícil d'evitar que una persona caigui en l'edat adulta com en un precipici amagat entre el sègol, del qual el vigilant ens voldria haver salvat.

dissabte, 21 de març del 2015

JUANJO Interruptors dins
Associació Fotogràfica Jaume Oller

Interruptors vells, com vell és el passat on et connecta, com el clic d'un botó, un poema de quatre versos coberts de teranyines. Que il·luminen l'estança de la teva memòria quan menys t'ho esperes.

dimecres, 18 de març del 2015

MONFORT, Àlex Escac dins Poesia Visual d'Àlex Monfort

Per metonímia, les paraules contra les imatges. La realitat contra la virtualitat. L'escriptura com a joc on cal fer servir la intel·ligència.

dimarts, 10 de març del 2015

Andrew Uchin Galería gràfica dins Librosfera

Les petites experiències d'èxit a la vida són les que et permeten d'anar endavant. Els llocs buits dins un "totxo" és el que et fa arribar a interpretar-lo. Si ets hipersensible, amb poc en tens prou per enamorar-te, un cop vençuda la coberta del teu propi llibre.

diumenge, 8 de març del 2015

GRIFOLL De la lletra al clatell
dins GriFOLL Museum

Més enllà dels peus, la foscor. Més amunt de les cames, l'invisible artista. El terra és cobert de fulles caigudes que es desfan, el rastre del passat que es projecta en el futur.

dimecres, 4 de març del 2015

MOSSÈN dins Confessionari mental

Els fruits d'aquesta imatge, que semblen cireres d'arboç, tenen una capa protectora amb petites punxes que sembla que les protegeixi contra el cel de fons, un cel gens acollidor. Fa massa núvols perquè el sol il·lumini aquests fruits en tot el seu esplendor, ara només són ombra i feredat.

diumenge, 1 de març del 2015

FREDERIC Dia gris dins Associació Fotogràfica Jaume Oller

Un dia gris, com si una xarxa de boira atrapés els edificis de la ciutat. Les onades apassionades contrasten amb l'arquitectura racional, freda, tibada, i arriben a la sorra sentida com elles.