divendres, 3 de febrer del 2012



PERIS, Ester, Les quatre estacions abstractes dins Espai d'art Ester peris, per a les "Parelles artístiques"

La composició esglaonada és molt ben trobada. Evidentment: hivern, primavera, estiu, tardor. Totes quatre interrelacionades, tocant-se. Una abstracció amb elements de connexió amb la realitat: la neu, la natura verda, els cargols de mar, les fulles. Ja sol passar, en l'abstracció, que no ho és completament, d'abstracta, així com la figuració sempre té un principi d'abstracció.

7 comentaris:

  1. Gràcies per la teva aportació, com sempre molt ben trobada. Ens vam inspirar amb els colors i les sensacions que ens transmetien les 4 estacions de l'any. I les vam posar a la tela com si fossin peces d'un trencaclosques, entrelligades entre si.

    ResponElimina
  2. Helena, no sé com es fa per afegir un comentari de l'entrada i no per respondre a un comentarista! Ara volia fer-ho i em surt com resposta a l'Ester, que ja m'està bé però no era la meva pretensió.

    Bon dia a totes dues!

    ResponElimina
  3. Em sembla admirable el resultat d'un projecte que, d'altra banda, ja resulta admirable pel sol fet de ser concebut i dut a la pràctica. Molt mereixedor de sortir en aquest espai tan acurat i il·luminador!

    ResponElimina
  4. Ester: és un quadre més que bell: com diu la Gemma, molt atractiu.

    Gemma: ni idea! En teoria no t'havia d'haver sortit així, sinó com a l'Eduard. Gràcies per comentar.

    Eduard: gràcies per això d'"acurat i il·luminador"!

    ResponElimina
  5. Tetris de colors i formes... quin joc més engrescador!

    ResponElimina
  6. Sí que és com un joc de colors i formes, engrescador com el pas del temps.

    ResponElimina