dimecres, 25 de setembre del 2013

AZULCEMENTO ,
Souvenirs from my last travel or why I must pay overweight

dins Azulcemento/ Iphoneografía

La simetria és l'estètica dels tontos, diuen. Però és molt millor de llegir en un llibre tradicional que no pas en un e-book (els blocs també costen). Els llibres es baden, es llegeixen d'esquerra a dreta, i es recolzen en més llibres (la intertextualitat), que són fets per fer-nos més savis, tot cercant l'equilibri entre els dos costats.

7 comentaris:

  1. La simetria és adient en segons quins aspectes, però no la crec de tontos, té la seva utilitat....ara si, comparteixo la teva elecció ...els llibres els prefereixo de paper , amb aquella oloreta que fan quan els obres per primer cop !! Tot un tresor....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Artur,
      la simetria, com el que és clàssic, a vegades és una mica insípida, si ja no és de tontos. Prefereixo l'estètica més extremada, moltes vegades.

      Elimina
  2. No estic pas d'acord amb aquesta afirmació de la simetria...I a mi també m'agraden més els llibres de paper, l'olor que fan, com diu l' Artur, el so fluixet del paper al passar les pàgines...Veure'ls tots als prestatges, fan tant de goig! Només hi trobo una pega, alguns tenen la lletra tan petita, que ens veurem abocats, sense ganes, a comprar el digital. Veig que edicions 62, amb molt bon criteri, edita llibres amb la lletra a l'abast de tothom, però de moment hi ha pocs títols...
    Petonets.

    ResponElimina
  3. Els llibres de paper tenen encant, i entre ells se sostenen amb molta gràcia, fins i tot són protagonistes d'imatges fantàstiques, les seves possibles enquadernacions provoquen idees plenes d'inspiracions personalitzades... forma part del món dels creatius.

    Els ebooks són pràctics i àgils per la nostra estressada actualitat però perden molta bellesa, una bellesa que trobarem a faltar, una bellesa que no voldria que es perdés mai.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gemma,
      a mi m'inspira tant l'interior d'un llibre com el seu exterior.
      Visca les prestatgeries plenes, els llibres ben enquadernats!

      Elimina
  4. No havia sentit mai aqueta expressiò, i tampoc he llegit mai amb e-books.No sé si tota la lectura declinara cap a aquetes noves tècniques .Però endinsarse dins les pagines d´una lectura de paper no té preu. .No parlo monetariament..
    La simetria,,,,la simetria , ni tan sols les persones som del tot simetrics
    Bon cap de semana Helena

    ResponElimina