dissabte, 30 de novembre del 2013

FREIXA, Ferran
Plaça del Campidoglio. Roma , Itàlia, 2003
Exposició a la Tecla Sala de L'Hospitalet
fins al 25 de maig del 2014

Entre dues columnes, entre la infantesa i la vellesa, la vida en les escales que pugen de manera limitada en el temps i en l'espai. Una mica de llum entre dues ombres.

dimarts, 26 de novembre del 2013

THOMPSON, Kyle Speak up dins Fulva lux

Una imatge brutal. Que parla de quan la dona no pot parlar, sigui per un home, sigui per una dictadura que no li ho permet. És una imatge de Photoshop, sense sang, però amb el fil de color vermell. Una obra d'art sempre és una boca tancada que parla.

diumenge, 24 de novembre del 2013

Wild flowers dins The Nicest Pictures

Una tanca, que és com posar portes al camp, el que no impedeix que les flors salvatges la travessin lliurement, amb tota la seva bellesa esplendorosa. Que fan que aquests pals, aquests filferros facin goig fins i tot. La natura guanya.

divendres, 22 de novembre del 2013

Imatge dins Laberinto de lluvia

La llum entre els dos costats del carrer, i la pluja que els rega com l'amor de la interpretació els uniria en l'espai buit que envolta un poema. Una bona imatge per il·lustrar el títol del bloc on surt.

dimecres, 20 de novembre del 2013

El fotògraf dins Ara mateix

Els núvols i l'efecte d'aquests núvols, les inundacions. La inspiració i l'efecte d'ella, la passió per l'art, en l'aigua que corre, que gairebé ho cobreix tot. La civilització, la raó, entre dues capes de natura, d'intuïció.

diumenge, 17 de novembre del 2013

NAVARRO, J. Imatge dins Associació Fotogràfica Jaume Oller

Mirar cap amunt, sempre amunt, si pot ser a través de les branques dels arbres. Com qui escriu això sempre prova de mirar a través de la forma de l'art, per fregar la llibertat que és el cel sobre els nostres caps.

dimarts, 12 de novembre del 2013

FERRER, Isidro
imatge trobada a la xarxa

Segons Pessoa, "El mal romàntic és aquest: és voler la lluna com si hi hagués manera d'assolir-la". Però els poetes saben com fer una escala, encara que sigui virtual, encara que sigui dibuixada, per arribar a aquesta lluna que és un rellotge alhora, perquè l'amor també depèn del temps, com l'edat d'or de la infantesa, i sol esdevenir de nit.

diumenge, 10 de novembre del 2013

La veritat Imatge trobada al bloc Grifoll Museum

La veritat, entre la tesi i l'antitesi. Fer punta a un llapis per tots dos costats, en lluita l'un amb l'altre. Fins al punt que la veritat es trobaria en acabar-se el llapis. A banda d'això, amb un llapis es pot escriure poesia, que sol ser una síntesi de realitat i metàfora, si és ben escrita.

divendres, 8 de novembre del 2013

FREDERIC dins Associació Fotogràfica Jaume Oller

És en els ulls de qui mira que resideixen la bellesa, els colors de l'arc de Sant Martí. Però en aquest cas, l'observadora és observada per l'objectiu de la càmera, que, per metonímia, és la del contemplador de la fotografia, en un joc de miralls. L'observador s'ennobleix, es fa una mica més savi, contemplant l'art.

dimecres, 6 de novembre del 2013

Fuegos de artificio dins La sonrisa de Hiperión

Com un negatiu d'una palmera pirotècnica en plena llum del sol. De dia, la realitat, la vida. De nit, l'art, la poesia. Sempre, l'exotisme d'una palmera, com un poema tothora vol ser original, expandir les seves branques amb la forma.

dissabte, 2 de novembre del 2013

Petit versus gran

Sol vs flores dins Las Fotos Mas Alucinantes

Xicoia fràgil,
reparteix les llavors
d'un cop de geni.
Encegada pel sol,
mirant-se'l a la cara.