dilluns, 20 de juny de 2011SVENSSON, Patrik Cartell conceptual de la pel·lícula Karate Kid, trobat dins el bloc Cinema en cartells

Un disseny hauria de ser la idea "més senzilla, directa, original i efectiva possible", he llegit alguna vegada. Aquest sembla el cas d'aquesta imatge, en desacord amb el cartell original, amb la despesa de mitjans innecessària de la majoria de cartells de Hollywood. Estic completament del costat de l'abstracció, de la senzillesa, fins del sublim que deia Jordi Dorca en una altra entrada.

12 comentaris:

 1. T'entenc molt bé.
  La bellesa no es pot amagar.

  ResponElimina
 2. Jordi: l'"horror vacui" es menja la bellesa moltes vegades.

  Gemma: no hi ha normes universals però sí recomanables en molts casos.

  ResponElimina
 3. En el cas d'aquest sí, però he estat mirant les altres propostes.. i per exemple: Jo veig el de Jaws i ja sent por, la punteta de la por... en canvi el cartell conceptual de la mateixa pel·li no em fa sentir res.

  ResponElimina
 4. L'únic comentari que se m'ocorre a priumer cop d'ull, és el més evident i escatològic. Però la gent no sol tenir el sentit de la ironia, indispensable perquè no ens facin passar bou per bèstia grossa.
  Olga

  ResponElimina
 5. L'Olga m'ho ha tret de la boca, per dir-ho d'alguna manera.

  ResponElimina
 6. Jo no he entés el comentari d'Olga :S

  Coralet

  ResponElimina
 7. Coralet: ho dius seriosament? Què és k+k?
  Lamento que hagis de comentar com a anònim.

  ResponElimina
 8. No, no, això no. El que diu després, de l'ironia. no entenc perquè diu "lo" de l'ironia. buf, tant fa, a voltes estic molt espessa :)

  Mmm, no és que hagi de comentar, és que solc comentar així, anònim, perquè tinc tants correus que a voltes estic amb un o amb un altre
  com ara...

  te perdonem la imatge de hui perquè dius coses interessants al respecte, però ausades, que desagradable! ;)

  ResponElimina
 9. Segona volta o Coralet: això de l'Olga em toca de ben a prop, és bona la ironia, el sentit de l'humor a la vida. Crec que s'entén perfectament el que diu.

  Gràcies pels elogis amb ironia!

  ResponElimina