dimarts, 31 de juliol del 2012

Dins l'exposició a CaixaFòrum,
Cartografies contemporànies. Dibuixant el pensament

La cara que és l'espill de l'ànima, el cap que conté el pensament, és lògic, al mateix temps que creatiu, que es mostri com un mapa, que és un element sempre molt abstracte. Que fa referència a la realitat de manera molt llunyana, tal i com aquesta imatge recorda un rostre. Els ulls són el que més la delaten, són el veritable espill.

11 comentaris:

  1. Una idea molt original, no se m'hauria passat mai pel cap! I tens raó quan dius que és lògic i creatiu el fet que la cara sen's presente com un mapa.

    Ben trobat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Joana: no se t'hauria passat mai pel cap un cap com aquest!

      Elimina
  2. És curiós que hi ha una expressió, "tenir la cara com un mapa" i mai no havia pensat realment en una cara de mapa com aquest. Me l'imaginava més com un mapa mut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sílvia,
      és veritat, a sobre hi ha paraules escrites! L'expressió que dius no sé d'on prové. És curiosa, em sembla que es refereix a tenir la cara plena de granets.

      Elimina
    2. Si, a mi quan d'adolescent me'ls tocava o rebentava em deien que m'hi quedaria. Però crec que també pot ser quan algú l'han apallissat i té la cara plena de bonys i blaus.

      Elimina
  3. Sempre m'han donat esgarrifança els cossos etiquetats, ja quan estudiava anatomia ... deu ser que la meva visió de l'ésser humà passa de les paraules i s'entén com una gran llum, la que transmeten per si sols.

    Molt bon dia, nina!

    ResponElimina
    Respostes
    1. sa lluna, jo no recordo haver estudiat anatomia, però entenc el que dius.

      Elimina
  4. Bona interpretació facialartística! Un petó, Helena!

    ResponElimina
  5. Desprenem escalfor del front, del nas i de la boca. Del pensament i l'alè que s'inspira i s'expira. La resta del cos es refreda cap a l'exterior del mapa. Curiós...

    ResponElimina
    Respostes
    1. cantireta,
      són les parts de la cara que sobresurten. Però és curiós que siguin aquestes.

      Elimina