diumenge, 20 de febrer del 2011



AVERY, Milton, Sketching by the sea, 1944

Escrivint o dibuixant, amb la paraula o la imatge, la creativitat és la mateixa. I és tant que una imatge val més que mil paraules com que una paraula val més que mil imatges. Apart d'això, aquesta passió de les onades topa sempre amb les roques de la raó, les imatges topen amb el llenguatge.

6 comentaris:

  1. I tu amb el do d'explicar-les i fer-les teues!!! Un plaer passar per ací, que no he pogut fins ara. porte tot el cap de setmana segrestada:)
    Ja he passat el teu comentari de la foto i el de Juan al meu blog!!! mil gràcies per tot, atra vegada.

    ResponElimina
  2. un quadre fantàstic!

    que les imatges topen amb el llenguatge, em sembla una reflexió molt interessant, no sé si la idea és perquè es contradiuen o perquè són llenguatges diferents, com podrien ser dos idiomes que van en paral.lel..

    ResponElimina
  3. lolita: Per a tu i per a mi no topen, les imatges amb les paraules, però per a segons qui sí. Tant m'és comentar poesia, prosa, o pintura, fotografia, escultura. El que em supera és la música.

    Ara bé: s'acostuma a considerar més espiritual una paraula que no pas una pinzellada. I és cert que un pintor pot arribar a ser molt més ric que un escriptor, l'art es valora molt.

    ResponElimina
  4. Talment la raó busqui de romandre propera a la passió, com una necessitat de contrast... i de pulsió!

    ResponElimina
  5. Jordi: agraïda jo també amb el teu comentari. El contrast entre elements diferents, però en el mateix pla moral, sempre ha funcionat.

    ResponElimina
  6. La cultura i la raó. Resistint resistint.

    ResponElimina