dissabte, 1 d’octubre del 2011



Imatge trobada al bloc La panxa del bou

Deixant de banda que hi ha llibres molt dolents, i que a Tele 5 no tot és "escombraria", aquest anunci em fa somriure. També cada cop que no proves d'escoltar el que diu una obra, apart de contemplar-la o llegir-la, aquesta mor una mica. L'important és fer servir la intel·ligència, i no atrofiar-la amb aquests programes de televisió.

8 comentaris:

  1. Hola!! A veure: 1. quan deixis comentaris al teu bloc, procura desmarcar la casella que diu "No cerrar sesión" ( el meu google està en castellà). Si ho fas, podràs deixar comentaris ( fins que no ho vaig veure i fer no me'n vaig sortir, de deixar comentaris als blocs)
    2. Pel que fa a la foto, la badoqueria ben dosificada a la televisió pot arribar a educar i ser profitosa. El bo és saber triar i tancar quan ja n'hi ha prou.
    Bé, espero que tinguis sort amb el que t'he explicat. M'ho comentes per aquí?

    ResponElimina
  2. Quan vaig veure la imatge em va arrencar un somnriure i vaig recordar una persona que ens deia, si no us agrada l'apageu i llegiu un bon llibre!

    ResponElimina
  3. cantireta: sembla que s'ha arreglat! Però no pas amb la teva ajuda que noentenia, s'ha arreglat tot sol, igual com es va arreglar tot sol.

    Quan dius que "la televisió pot arribar a educar i ser profitosa" suposo que no et refereixes mai al "Sálvame", oi?

    ResponElimina
  4. Alyebard: totalment d'acord amb aquesta persona! A mi em costa més de mirar la tele que no pas de llegir, i llegir em costa. El que em costa menys són els blocs.

    ResponElimina
  5. Jordi: jo també ho espero. La imatge és molt efectiva, bon eslogan, bona realització.

    ResponElimina
  6. El Sálvame em salva de mirar la tele, hehehehe!! I el Dondestascorasón, i el dario de, i els callejerus, i altres coses igual d'infumables. Llegir va bé, ni que sigo el diari.
    M'alegro per la connexió!

    ResponElimina