dimecres, 11 d’abril del 2012


AGUT, Pep. Problemes d'horizontó, dins Àngels Barcelona galeria.

En primer terme, la vegetació, la vida. En el fons de la imatge, la negror de la mort, el futur. Al mig, el pont del present, que passa per sobre dels dos elements anteriors, el pont de seguretat efímera. El contrast de la imatge sembla buscat, retocat per l'artista. Un  horitzó petit, un "horizontó", el de la imatge, amb els problemes propis del contrast entre la nit i el dia.

8 comentaris:

  1. M'imagino que de dia minvaria la negror del forat i creixeria opulent la vegetació. I potser el pont lluiria ben falcat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És una mica irreal, aquesta imatge, suposo que tan poca llum no ajudava. De dia tot seria diferent, sí.

      Elimina
  2. Un contrast entre dia/nit que desconcerta però molt ben trobat. La manca d'horitzó accentua l'angoixa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És veritat que hi ha manca d'horitzó, i que això angoixa.

      Elimina
  3. Pont per facilitar els camins de l'aigua, de la gent, dels animals salvatges, als que les carreteres tallen el pas de sempre. Respecte a la vida i a les petites o grans necessitats.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Olga, això que dius em recorda un lloc, al Pla de Bages, que m'enamorava fins que hi van fer passar l'eix transversal.

      Elimina
  4. Diga'm malat
    però el primer que m'ha vingut al cap quan he vist la imatge és, en primer terme una panxa i cames peludes, i més avall, fora de pla, una gran verga a punt per penetrar en un sexe femení obert i lubricat.
    Tot són punts de vista.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Uf, Gregori! Encara que ho diguis tu, no ho sé veure pas, per molt rebuscadament que m'ho miri. Però s'accepta la teva interpretació!

      Elimina