dissabte, 25 de gener del 2014

JOSEP Obligacions i prohibicions dins Clic, clac, foto!
Castell de Montjuïch

Hi ha vegades que una prohibició per a cotxes no impedeix de fer anar els peatons en direcció contrària. Que estiguis lligat a algú no impedeix, o no hauria d'impedir, que puguis ser amic d'una altra persona, per sort. Diuen que això és possible si no hi ha líbido.

14 comentaris:

 1. M'he alliberat amb aquesta reflexió, Joana.

  ResponElimina
 2. Això de que no pot haver amistat si hi ha libido és molt discutible. Hi ha amics i amigues ... amb "roce".

  Bon dia Helena :)

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ho sento, Pere, crec que això no és pas amistat.
   Hi ha persones, en canvi, que no toleren que la seva parella tingui una amistat romàntica, justament perquè només és amistat.

   Elimina
 3. I quan no hi ha libido? Jo estic d'acord amb la reflexió, s'ha de poder tenir amics i amigues a banda de la parella, però per respecte a ella, la relació que tinguin s'ha de centrar en l'amistat i no donar peu a cap equívoc. Si la parella pateix per les nostres amistats, i té algun motiu per fer-ho, penso que preval la parella, si és que volem que segueixi sent la nostra parella. Potser estic fet molt a l'antiga.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Tants caps, tants barrets, XeXu. En teoria, si estimes algú ho hauries de tolerar gairebé tot, que per això estimes, i no pas posseeixes.

   Elimina
 4. Que bona la imatge i la teva interpretació!! L'amor si no és lliure no és amor, diuen. M'has fet pensar en una cançó del Feliu Ventura que m'agrada molt. Es diu "Habitar-te", sobretot un tros que fa així: "Alguns et veuen com una conquesta, i jo et vull veure lliure demà, com una amiga o com una terra que ha volgut acollir-me i allotjar-me".

  ResponElimina
  Respostes
  1. L'amistat o l'amor a vegades no pot lluitar contra les convencions, Sílvia. Molt maca la lletra.

   Elimina
 5. L'amor no hauria d'impedir mai l'amistat... crec jo.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Carme,
   doncs a mi se m'ha impedit l'amistat a canvi de conservar un matrimoni, alguna vegada.

   Elimina
 6. És ben normal que si no hi passen cotxes, s'aconselli als vianants seguir aquest camí...
  Jo sí que penso que es poden tenir amics, encara que tinguis una parella, però de vegades el component de la parella no es conforma amb una bona amistat...Vet aquí el problema!
  Bon diumenge, Helena.

  ResponElimina