diumenge, 3 d’octubre del 2010



DALÍ, Salvador Port Alguer 1924

La llum i la bellesa de la composició d'aquest quadre, una imatge de Cadaqués, molt pintoresca i clàssica, es veuen reforçades per les dues figures simètriques que porten un gerro cada una, que simbolitzarien l'equilibri. Una imatge del dia, la racionalitat, l'empatia, molt en contrast amb la pintura habitual d'aquest autor.

7 comentaris:

  1. Gràcies Helena, proporciona molta pau i tranquil·litar contemplar aquest quadre i llegir el teu acompanyament també.

    ResponElimina
  2. estic molt contenta d'aquest teu nou blog, la bellesa de les imatges i les seves interpretacions estètiques, artístiques...
    Enhorabona!

    ResponElimina
  3. Gràcies pels vostres comentaris: una per comentar en un mitjà no habitual al seu, la poesia, l'altra per tenir un bloc artístic i valorar les meves interpretacions, sempre tan curtes.

    ResponElimina
  4. Aquestes formes, aquests colors, aquesta llum de sol, em porten a qualsevol riba del Mediterrani. M'identifico amb ell, és el meu paisatge.

    ResponElimina
  5. Hiniare, és la imatge de la felicitat, també, com aquella fotografia de Saura, "Collado Mediano", penjada el 25 de setembre.

    ResponElimina
  6. És la imatge de la calma del dia a dia. També es nota que és el Dalí dels primers anys. Com el de noia mirant per la finestra.

    ResponElimina