diumenge, 9 d’octubre del 2011



TODÓ CORTIELLA, Joan, homenatge a Joan Brossa, dins Abloccedari/Ablogcedari

Una carambola: no només hi ha la coincidència de les inicials entre J&B i Joan Brossa, sinó que hi ha el que denota "Rare", que Brossa és un poeta especial, i el que denota un whisky: es tracta d'una beguda concentrada, que es beu a glopets, com la seva poesia. A més a més, és una poesia visual com les que feia Brossa, el millor homenatge.

8 comentaris:

  1. Vaja, quina originalitat més gran, mai no hagués vist al poeta en l'etiqueta del Whisky!!!

    Bon diumenge, helena

    ResponElimina
  2. Rara abstèmia la que gaudeix d'un objecte visualment així. I no sé dir-ho altrament, perdona.

    ResponElimina
  3. I consti que jo hi veig més noms. Que no diré, és clar.

    ResponElimina
  4. Jordi: jo sóc abstèmia per força i per voluntat, però és com amb el cafè: no m'hi vull posar. S'ha de ser piadós i complaent, en aquesta vida. L'important és el que comunica la imatge, encara que no t'agradi la forma, crec. Està bé el teu comentari, però.

    Jo sé també d'un altre J&B molt sonat...

    ResponElimina
  5. Doncs amb les meves inicials hi surt MAR-iscada...! Que no és tan glamurós com J&B, em sembla..., però és força nutritiu. I MAR-egassa, i MAR-fega ( ehem, ho deixo aquí...)

    ResponElimina
  6. Les teves inicials són molt productives, cantireta!

    ResponElimina
  7. pos a mi sí que m'agrada la imatge com a homenatge. això és l'art, no? també.. veure la realitat des d'una altra perspectiva. mai havia caigut en JB:Joan Brossa.
    coralet

    ResponElimina
  8. coralet: això de fer servir la imatge d'un whisky és com que t'agradin les Històries imprevistes de Roald Dahl, sense voler dir que t'agraden els assassinats.

    ResponElimina