dimarts, 1 de novembre de 2011PORTA, Carles, Aglomeracions endreçades-Camp Nou, dins "Instants que m'acompanyen"KLEE, Paul, Flora on the sand

Tots els colors, totes les edats, tots els equips: la vida en la seva varietat, encabida en el seu espai respectiu a les graderies d'un camp de futbol. El desordre dins de l'ordre. Deia Kipling que les multituds embruten, però també transmeten molta joia de viure.

10 comentaris:

 1. La 2ª imatge és el que veig quan em trec les ulleres després de mirar la 1ª, hehehe. Kipling tenia raó, els escombriaires també.

  ResponElimina
 2. Tinc un amic que té una foto sublim de la platja des de dalt. Sembla un quadre de l'estil puntillista. Les fa amb un estel i càmera de fotos.
  http://www.flickr.com/photos/jordilomas/3061687447/in/photostream

  ResponElimina
 3. Molt bo, cantireta! Enfocar i desenfocar ve a ser el mateix, art al capdavall. Els escombriaires han de tenir feina amb la primera imatge, els estels amb la segona.

  Quina platja més neta i endreçada, la del teu amic! És molt estètica i difícil de fer, com si el fotògraf fós un déu.

  ResponElimina
 4. el desordre dins l'ordre.. i si a més a més té els colors de Klee... sedueix vulguis o no vulguis..
  les multituds transmeten joia de viure quan són una o ho semblen..
  la foto del teu amic cantireta, és preciosa... em recorda Joan Genovés..imatges netes i coloristes!

  ResponElimina
 5. Si ens mirem la primera imatge, encara de més lluny, veuríem els colors de la segona. Les multituds embrutaran, però la diversitat ens enriqueixen.

  ResponElimina
 6. Les multituds espanten.
  I estaria bé saber qui va guanyar. O blanc o negre. Sense colors.

  ResponElimina
 7. Jordi: les multituds espanten si ets una mica sensible. Però és divertit d'anar al Camp Nou.

  A vegades hi ha empat! Ni blanc ni negre, però sense colors, com dius tu, només gris.

  ResponElimina
 8. Hola Helena. Gràcies per la publicació; me'n alegro de que siguin útils les meves fotografies per a comentar en el teu blog i per suposat és un honor haver compartit espai amb en Paul Klee ;). Et segueixo pràcticament cada dia; una mica amb l'espectativa de la sorpresa de qun tema tocaràs i després amb els comentaris que i aneu aportant tots. Bona feina.

  Carles

  P.D. Per cert, el Barça va empatar; va ser a n partit amb el Vilareal

  ResponElimina
 9. Carles: m'agrada el teu bloc, és una font d'inspiració. I m'agrada que em seguiu tots els que ho feu, teniu molt de nivell, molt sovint més que jo. És que la inspiració és germana del treball quotidià, però no ve pas cada dia.

  ResponElimina