dijous, 24 de novembre del 2011WEINER, Lawrence, IN DIRECT LINE WITH ANOTHER & THE NEXT, 2000, exhibició al Whitney Museum of American Art 2007-2008

La vida és plena d'experiències. "En línia directa amb un altre i el següent": cada nova vivència en la línia recta del nostre camí comporta haver de submergir-te i tornar a la superfície, comporta mullar-te. No som déus, no ho sabem tot d'entrada. Com d'una feina a l'altra, per exemple, una obra de les que comento em porta a l'altra. Les capes necessàries per portar a terme un objectiu.

10 comentaris:

 1. Cert, anem d'una experiència a una altra. Com les baules d'una cadena o les perles d'un collaret.

  ResponElimina
 2. I les perles d'aquest sol ponent, potser.

  ResponElimina
 3. Jordi: és veritat que el sol s'hi pon, i això és simbòlic. L'artista no deu voler que deixi d'haver-hi "un altre i el següent".

  ResponElimina
 4. Núria: els vostres comentaris també són "un altre i el següent" per a mi!

  ResponElimina
 5. Quin contrast de colors entre aquest post i l'anterior. Així és la vida, sempre davallant entre dies foscos i nits clares!!!

  ResponElimina
 6. Que bo, Joana. Vaig oscil·lant, com tots ho fem.

  ResponElimina
 7. Com ja comentava Teilhard de Chardin, l'evolució és un tempteig constant per provar quina direcció és la correcta; pel camí te'n trobes de totes, i per això hi ha espècies que han sobreviscut i altres que no.
  Olga

  ResponElimina
 8. Terrible, Olga. De tan protegits que estem avui en dia, en canvi, sobreviuen els que estaven destinats a no fer-ho.

  ResponElimina